Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dag vh Landschapspark

4 juni @ 10:00 - 17:00

Kom naar de Dag van het Landschapspark. Een dag vol activiteiten voor groot en klein!
Ervaar, proef, ruik en bewonder Landschapspark Borsele!

Agrarische fietstocht met streekproeverij (met medewerking van ZLTO – Afdeling Borsele)
Fiets door het mooie landschap en kom van alles te weten over de deelnemende agrarische bedrijven. Onderweg is er een streekproeverij met producten om te proeven en te kopen. Vergeet vooral je fietstassen niet om al dit lekkers mee te kunnen nemen. Onderweg worden er proeverijtje aangeboden en kunnen er ook producten gekocht worden. TIP! Neem ook wat contant geld mee (je kunt niet overal met je pas betalen)

Tijdens deze veelzijdige fietstocht van 25 km tussen Nisse, Heinkenszand en ’s Heer Abtskerke kom je langs een biologische angusfokkerij, boerderijwinkel, kaasboerderij en loonbedrijf.

Ook aan de kleintjes is gedacht met speelmogelijkheden en speurtochtvragen voor de grotere kinderen. Geniet daarnaast van heerlijke (streek)proeverijen. Ontvangst met koffie/thee/fris.

Bijzondere wandeling met gids

Wandel mee met ambassadeur Leen van der Maas door de fraaie natuur rondom de Zwaakse Weel en kom van alles te weten over het ontstaan van het gebied en alles wat er leeft, groeit en bloeit. Na afloop nog even nagenieten op het terrasje bij de campingreceptie (speciaal voor deze dag).

Kom mindful wandelen met natuurcoach Esther van Ham. Onderweg vertelt ze over het landschap, de natuur en ga je ervaren wat mindful wandelen en genieten is. Zo ga je de wandeling in de natuur nog intenser beleven, voelen en ervaren met al je zintuigen. Opties: 7 km rondom Nisse en 10 km rondom Heinkenszand.

Stoomtrein Goes-Borsele
De stoker stookt, de locomotief fluit en de conducteurs sluiten alle deuren nog met de hand! Bij de Stoomtrein Goes-Borsele beleef je een treinreis zoals begin vorige eeuw. Je maakt een ritje door het landschapspark die je niet snel zal vergeten.

Aanmelden voor de evenementen kan via www.dagvanhetlandschapspark.nl

Gegevens

Datum:
4 juni
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie: