Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorjaarsconcert in De Koffietuin (met Woodworks)

6 april @ 20:00 - 23:30

€10

Voorjaarsconcert met de Zeeuwse akoestische folk/rock coverband Woodworks in De Koffietuin in OudelandeOp zaterdagavond 6 april zal de Zeeuwse akoestische folk/rock coverband Woodworks een concert geven in De Koffietuin in Oudelande.
Iedereen is welkom vanaf 20:00u. om samen met ons, al feestend het voorjaar in te luiden.Woodworks speelt sinds eind 2010 en heeft naar eigen zeggen een goede live reputatie opgebouwd. Ze traden op bij grote evenementen, zoals Noordzee Zomerfestival in Katwijk, Irish festival in Theater de Tamboer (Hoogeveen), Havenfeesten Zierikzee, Bokbierfestival in de Beurs van Berlage (Amsterdam), Irish Festival Balver Höhle (Duitsland) en tal van kroegen door heel het land, van Cadzand-Bad tot Enschede.
Als akoestische band zijn ze begonnen met rock covers uit de jaren 90 tot en met nu. Het repertoire bestaat ook uit een flinke dosis feestelijke folk muziek, dit omdat Hans vroeger bij The Old Firm deze muziek speelde. Buiten de folk wordt geen cover uit de weg gegaan.
‘Hout werkt’ is de directe vertaling van Woodworks. Ze werken/spelen op houten instrumenten akoestische muziek. Daarbij maken ze gebruik van gitaar, contrabas en cajon. Ook hebben ze de mogelijkheid hun instrumentarium uit te breiden met volledige drum kit, accordeon en percussie. Verder zingen er twee muzikanten in de band.
Het repertoire wordt elke week groter door de vele optredens die ze hebben het hele jaar door. Ze krijgen elk optreden veel verzoekjes die ze maar al te graag instuderen om ze de week erop te spelen voor het publiek, of nog leuker: Ze proberen het nummer ter plekke te spelen. Geen cover is hen te gek. Ze spelen muziek van Johnny Cash t/m Michael Jackson, van The Dubliners t/m Nirvana, alles is mogelijk. Jullie zullen versteld staan wat zij als akoestische band kunnen brengen.

Gegevens

Datum:
6 april
Tijd:
20:00 - 23:30
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Site:
www.dekoffietuin.nl

Organisator

Sheila
Telefoon
06-23103160
E-mail
info@dekoffietuin.nl

Locatie

De Koffietuin Oudelande
Everingseweg 2g
Oudelande,ZeelandNederland
+ Google Maps