Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZLM Tour

7 juni 2023 - 8 juni 2023

Gratis

De ZLM Tour is al vele jaren dé ideale voorbereidingskoers voor sprintersploegen die enkele weken later willen scoren in de Tour de France. Op woensdagavond 7 juni wordt de proloog (een korte individuele tijdrit) gereden in en rond Heinkenszand. Donderdagmiddag 8 juni finisht de klassieke Zeeuwse rit in ’s-Heerenhoek.

Verschillende grote namen staan op de voorlopige deelnemerslijst. Onder hen is Mark Cavendish, winnaar van onder meer 34 etappes in de Tour de France. U bent van harte welkom om de renners aan te komen moedigen bij de proloog en/of om de finish mee te maken in ’s-Heerenhoek. Daarnaast zijn er beide dagen allerlei leuke activiteiten rondom de finishzone.

Zo is er op beide dagen een DELTA Dikke bandenrace over een deel van het officiële parcours. Kunnen kinderen op woensdag allerlei funbikes uitproberen en is er op donderdag een parcours van schansen en bruggetjes waar over geracet kan worden met fietsen en stepjes. Benieuwd naar het hele programma? Kijk dan op borsele.nl/zlm-tour-2023.

Foto: ZLM Tour / Peter van Rooij

Gegevens

Begin:
7 juni 2023
Einde:
8 juni 2023
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , ,
Site:
https://www.borsele.nl/zlm-tour-2023

Organisator

Libema Profcycling
E-mail
zlmtour@borsele.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Gemeente Borsele
Heinkenszand,+ Google Maps