De Facebookpagina van Landschapspark Borsele is al bijna een jaar online. De pagina kan echter nog steeds meer likes gebruiken. Zou u deze pagina willen delen op uw eigen pagina? En hem natuurlijk ook zelf liken! De facebookpagina heeft vanaf begin april 2018 echte reporters gekregen. Uit bijna ieder dorp in Borsele is iemand aangesloten om te posten op de Facebook van het Landschapspark. Zo kunnen we beter lokaal nieuws en bezienswaardigheden met elkaar delen.

De website www.landschapsparkborsele.nl wordt steeds completer, er staan nu ook verschillende fiets- en wandelroutes online. Ook wordt de evenementenkalender goed gevuld. Weet u al dat u zich kunt abonneren op de evenementennieuwsbrief, dan ontvangt u iedere maand de evenementen van Borsele in uw mailbox. Ook heel leuk om uit te draaien en aan uw gasten mee te geven. Elke maand een compleet overzicht van hetgeen er in die periode te beleven valt in Borsele. Staat uw bedrijf nog niet op website? Neem dan contact op met Marjan Jasperse voor de mogelijkheden. mjasperse@borsele.nl

Daarnaast werken we aan een promotiefilmpje van Borsele. Borsele is prachtig en heeft veel competentie maar onbekend maakt onbemind. Hier gaan we door het inzetten van een pakkend, kort filmpje wat aan doen! Zodra hij klaar is, komt hij online en is dan voor iedereen vrij deelbaar.