Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ierse middag met The Lowland Paddies in Ellesdiek

21 april @ 14:30 - 17:00

€9

Zondagmiddag 21 april een heerlijke Ierse middag in ’t Kerkje van Ellesdiek met The Lowland Paddies.
The Lowland Paddies zijn een stel enthousiaste, ervaren muzikanten, die in hun tienerjaren verknocht zijn geraakt aan de Ierse traditionele muziek. Met zijn vieren geven ze een frisse, eigentijdse draai aan traditionele folk. De Paddies wisselen vlotte jigs, reels en hier en daar een polka af met Ierse, Schotse en Amerikaanse songs. Om wat tot rust te komen wordt de up-tempo dansmuziek vergezeld door gevoelige ballads en melancholieke walsen en slip jigs. Sinds 2004 zijn The Lowland Paddies te zien in folkclubs, café’s, en op festivals in binnen- en buitenland. Zo traden ze al op in Zweden, België en Duitsland. Door deze muzikale omzwervingen zijn de laatste jaren ook Scandinavische en Baltische invloeden het repertoire ingeslopen.
The Lowland Paddies zijn: Jasper Langenberg (trekzak, zang), Robbert Langenberg (banjo, mandoline, zang), Anneke Eijkelboom (viool), en Jiroh Matulessy (gitaar).
De entree bedraagt € 9,- en de aanvang is 14.30 uur. Reserveren kan via reservering@kerkje-ellesdiek.nl of telefonisch 0113-612681.

Gegevens

Datum:
21 april
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€9
Evenement Categorie:
Site:
www.kerkje-ellesdiek.nl

Organisator

Theo van de Swaluw
Telefoon
0630545061
E-mail
swaluw@zeelandnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het kerkje van Ellesdiek
Van Hattumstraat 5
Ellewoutsdijk,4437 AGNederland
+ Google Maps