Beveland Wonen, de nieuwste woningcorporatie van Zeeland

Beveland Wonen is een woningcorporatie die in 2020 is ontstaan na een fusie tussen RWS partner in wonen en R&B Wonen. Beveland Wonen zet zich in voor kwalitatief en betaalbaar wonen en verhuurt circa 11.000 woningen in de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal. Om persoonlijk en dichtbij de huurder te blijven staan en ook in een grote organisatie de klanten te kennen, werkt Beveland Wonen in lokaal betrokken teams, die hun gebied en klanten goed kennen. Samen zijn deze regioteams verantwoordelijk voor onder andere het verhuren van woningen, het onderhoud, de reparaties en sociale zaken in en rondom de woningen van Beveland Wonen.

Welkom!

Het kantoor van Beveland Wonen kunt u vinden aan de Livingstoneweg 11 in Goes.
Peter Bevers, bestuurder Beveland Wonen: “Met de intrek van Beveland Wonen krijgt dit pand een derde leven. Het nieuwe kantoor kenmerkt zich door openheid en transparantie. Daarbij is de inrichting van het kantoor grotendeels circulair, overal in het gebouw zijn hergebruikte materialen terug te vinden.” Wilt u een kijkje nemen in het nieuwe kantoor van Beveland Wonen? Dat kan! Via deze link geven we u graag een digitale rondleiding.

Nieuws en projecten

Begin maart 2021 worden aan de Langeweg in Hoedekenskerke in twee dagen tijd vijf Tiny Houses opgeleverd. Dit project, maar ook ander nieuws, nieuwbouw- en herstructureringsprojecten en vacatures zijn te vinden op de website van Beveland Wonen: www.bevelandwonen.nl.