Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Slavische koorklanken en wereldse saxofoonmuziek in Ellesdiek

26 november @ 14:30 - 17:00

€9

Op zondagmiddag 26 november 2023 om 14.30 uur biedt ’t Kerkje van Ellesdiek een boeiend muzikaal programma aan met het Slavisch koor Srétenieje in afwisseling met saxofoonkwartet Zeebra.
Het uit ongeveer 40 zangers en zangeressen bestaande Slavisch koor Srétenieje staat garant voor een gevarieerd programma van oosterse volksliederen en kerkmuziek uit heel Europa en Oekraïne. Van Elstland tot GeorgiëSoms ingetogen, dan weer uitbundig.
Het ZeeBra-kwartet wordt gevormd door Anja Sinke (baritonsax), Marijke Poppe (tenorsax), René de Jong (altsax) en Madeleine de Jong (sopraansax). De vier musici zijn oud-docenten aan de Zeeuwse en Brabantse muziekscholen, die sinds 2018 met concerten hun liefde demonstreren voor de saxofoon als veelzijdig instrument. Zij brengen wereldse klanken van o.a. Jean Baptiste Singelée, Sevilla van Isaac Albéniz, Oblivion van Astor Piazolla. een selectie uit Porgy & Bess van George Gershwin, Merry Go Round of Life, Summer Shadows en de suite Sud America van Lino Florenzo.De entree bedraagt € 9,- inclusief koffie met een ellesdiekje.
Reserveren kan via reservering@kerkje-ellesdiek.nl of telefonisch 0113-612681.

Gegevens

Datum:
26 november
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€9
Evenement Categorie:
Site:
www.kerkje-ellesdiek.nl

Organisator

Theo van de Swaluw
Telefoon
0630545061
E-mail
swaluw@zeelandnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het kerkje van Ellesdiek
Van Hattumstraat 5
Ellewoutsdijk,4437 AGNederland
+ Google Maps