Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Kruiden Inzicht Rozenbottel (likeur en thee)

26 november 2023 @ 12:00 - 14:00

€20

MAANdelijks:
Elke maand is er rondom volle maan één thema en wordt er 1 kruid behandeld waar je je 1 maand lang mee verbind.
Naarmate je jezelf steeds verder buiten je grenzen waagt, raak je steeds meer doordrongen van het bestaan van diverse realiteiten. Zulke ontmoetingen verruimen je perspectief en bieden nieuwe inzichten. Je kunt instappen wanneer je wilt. Spreekt het kruid jou aan kom dan zeker mee doen.

Praktijk:
Tijdens de workshop leer je hoe kruiden kunnen worden ingezet voor het bevorderen van de gezondheid, waardoor je een schat aan waardevolle informatie kunt vergaren om je welzijn te verbeteren.

Spiritueel:
De workshop gaat verder dan louter kennis; het is een uitnodiging om een diepere connectie met jezelf aan te gaan.De kruiden dienen als gidsen op een innerlijke reis naar zelfontdekking en intuïtieve versterking.
Het is een kans om te leren luisteren naar je innerlijke stem en opnieuw verbinding te maken met je eigen innerlijke kracht.

Gipsy Magie:
Het is ook een kans om te leren over de geheimen van Gipsy Magie die generatie op generatie is doorgegeven door de nomaden die, vanuit Noord-India, zich wereldwijd verspreid hebben.

Samengevat:
Het is een diepe duik in de energetische wereld van kruiden, waar je ontdekt hoe deze natuurlijke schatten niet alleen het lichaam, maar ook de geest en ziel kunnen beïnvloeden.

Gegevens

Datum:
26 november 2023
Tijd:
12:00 - 14:00
Kosten:
€20
Evenement Categorie:
Site:
www.kruideninzicht.nl

Organisator

Patty van Ostara’s Qi
E-mail
info@ostarasqi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Molen De 5 Gebroeders
Slaakweg 1
Heinkenszand,
+ Google Maps